Biologisch eten lijkt duurder. Inderdaad, dat lijkt zo!
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Het nieuws staat de laatste tijd bol van berichten over ons milieu. Het gaat dan bijvoorbeeld over orkanen, de hitte in Azië, de dramatische afname van het aantal insecten.
Als ik zie wat er allemaal om ons heen gebeurt dan denk ik dat wij in de biologische sector een juiste weg volgen. Wij kiezen voor het voeden van de wereld op een duurzame manier.
Steun de kleinschalige biologische landbouw in India
en help arme biologische boeren oogsten
Knolselderij
Knolselderij is de stevige knol van de selderijplant. De knol groeit voor een deel onder de grond en wijkt daarin af van zijn familieleden, de blad- en bleekselderij.
Lees meerZappho (Galema Marknesse)
Een bijzondere courgette pompoen
Pompoenstamppot Het begint al echt herfst te worden. Tijd voor een toepasselijk recept, namelijk pompoenstamppot. Super eenvoudig, lekker en nog gezond ook. Lees je mee voor het recept?
Lees meerFruitbeleg van de Nieuwe band
Deze week met 10 procent korting!
Misschien wel het allerlekkerste fruitbeleg. Dit fruitbeleg wordt namelijk op een ambachtelijke en pure manier maken en er zit maar liefst 70% fruit in.
Frisse, knapperige bleekselderij
Met twee overheelijke recepten
Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en stengel bleekselderij. Tegenwoordig staat bleekselderij, met zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Echter bleekselderij kan ook worden gebakken, gestoofd of gekookt.