Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Persoonlijk en dichtbij in Groningen en Drenthe
Dagvers vaak direct van de boer
GRATIS gekoelde bezorging
Afdelingen

Huidige afdeling:

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Geen btw op bio

09-11-2017 13:16

Biologisch eten lijkt duurder. Inderdaad, dat lijkt zo!

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen
Regelmatig is er ophef over ons voedsel. Ging het in de zomer nog over fipronil in de eieren, nu staat ons zomerkoninkje in een kwaad daglicht.Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen

Het nieuws staat de laatste tijd bol van berichten over ons milieu. Het gaat dan bijvoorbeeld over orkanen, de hitte in Azië, de dramatische afname van het aantal insecten.
Als ik zie wat er allemaal om ons heen gebeurt dan denk ik dat wij in de biologische sector een juiste weg volgen. Wij kiezen voor het voeden van de wereld op een duurzame manier.

Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen

Palm India

13-10-2017 14:20

Steun de kleinschalige biologische landbouw in India

en help arme biologische boeren oogsten

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Knolselderij

13-10-2017 13:51

Knolselderij

Knolselderij is de stevige knol van de selderijplant. De knol groeit voor een deel onder de grond en wijkt daarin af van zijn familieleden, de blad- en bleekselderij.

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Zappho

06-10-2017 11:30

Zappho (Galema Marknesse)
Een bijzondere courgette pompoen

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Pompoenstamppot

06-10-2017 08:44

Pompoenstamppot Het begint al echt herfst te worden. Tijd voor een toepasselijk recept, namelijk pompoenstamppot. Super eenvoudig, lekker en nog gezond ook. Lees je mee voor het recept?

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen
Het is tijd voor een cadeautje. We leveren nu in heel Nederland op elke dag van de week, behalve zondag. Dat feit willen we graag met onze klanten vieren.Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen

Fruitbeleg van de Nieuwe band

Deze week met 10 procent korting!

Misschien wel het allerlekkerste fruitbeleg. Dit fruitbeleg wordt namelijk op een ambachtelijke en pure manier maken en er zit maar liefst 70% fruit in.

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Frisse, knapperige bleekselderij

Met twee overheelijke recepten

Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en stengel bleekselderij. Tegenwoordig staat bleekselderij, met zijn frisse smaak, vooral bekend als saladegroente. Echter bleekselderij kan ook worden gebakken, gestoofd of gekookt.

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  Laden…