Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hierbij wil ik jullie voorstellen aan Traiteur de oorsprong; leverancier van biologische koelverse kant-en-klaar maaltijden. Alle producten bereiden ze met passie in hun bedrijfskeuken, waar professionaliteit en ambacht hand in hand gaan. Gemaakt volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes.

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Weetje van Peter

23-05-2017 13:55

Een nieuwe leverancier van verse biologische producten!

Vorige week heb ik hier aangekondigd dat we onze samenwerking met Zaai-Ster zouden beëindigen. Reden is de overname door Udea in Veghel. We hebben wisselende ervaringen met deze leverancier als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van leveren.

Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen

Boer van de week: Bio Brass

23-05-2017 13:12

BioBrass uit Zeewolde heeft als doel zo efficiënt mogelijk te verbinden binnen de voedselketen en dit te combineren met rust, ruimte en afwisseling in de teelt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat steeds meer mensen kunnen genieten van mooie, gezonde, betaalbare, maar bovenal lekkere biologische groenten!Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Open dag het blauwe Huis

17-05-2017 13:19

Op zondag 11 juni zet biologisch dynamisch kruidenbedrijf Het Blauwe Huis vanaf 10 uur haar deuren open voor het publiek. Dit jaar staat de open dag in het teken van “Drentse Blaadjes, Franse Kruiden”.

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws Achtergrond door Peter van Kampen

Onze versleverancier

16-05-2017 12:19

Onze versleverancier
 
Elke nacht worden onze verse producten aangevoerd. Denk daarbij aan groente en fruit, zuivel, vleesvervangers, verse vis en vleeswaren. We bestellen deze producten precies op maat, volgens alle bestellingen van onze klanten. Zo kunnen we de beste verskwaliteit garanderen en houden we de verspilling van voedsel zeer beperk

Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen
In augustus 2015 heeft Bakkerij van Esch de biologische bakkerij van de familie Staghouwer in Tolbert overgenomen. Zij hebben in de voorgaande jaren alles in het werk gesteld om het bedrijf SKAL certificaat te krijgen.Lees meer
Geplaatst in Achtergrond door Peter van Kampen

Komatsuna

Een pittige groente voor de fijnproever!

Komatsuna, ook wel mosterdspinazie genoemd, heeft een pittige smaak. Ze is familie van de paksoi. De groente komt van oorsprong uit Japan. Hier in Nederland is ze uniek.  Deze bijzondere groente wordt ons deze week geleverd uit de koude kassen van onze teler Harry Venhuis (Kwekerij Aurora in Uithuizermeeden).

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Diverse goeroe’s op het gebied van gezond eten hebben de avocado ontdekt, met een stijgende vraag naar de fruitsoort als gevolg.

Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen

Merk van de week: Ecover

04-05-2017 10:35

Ecover is opgericht in 1980 en is sindsdien gegroeid tot het grootste bedrijf voor milieuvriendelijke onderhoudsproducten ter wereld. Ecover wil haar schoonmaakmiddelen op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde manier produceren. Zo screent het onder andere haar leveranciers om te weten te komen in welke mate zij de Ecover-filosofie volgen. Alle producten van Ecover zijn biologisch afbreekbaar. 

Lees meer
Geplaatst in EKONOOM nieuws door Peter van Kampen

Onze koningin van de lente

02-05-2017 08:25

De asperge is een plant waarvan de jonge scheuten geteeld worden als groente. Er bestaan wittegroene en paarse asperges. De witte zijn onder de grond gegroeid en uit het licht gehouden, de groene en de paarse hebben de zon wel gezien. Ook komt de asperge in het wild voor in duinstruwelen en langs rivieren.

Lees meer
Geplaatst in Weetje van Peter door Peter van Kampen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klanten over EKOnoom
  Laden…