We tellen af naar ons eerste speciale evenement in Groningen. Samen met Michael Roman van restaurant De Zevende Hemel willen we biologisch op de kaart zetten.
Letterlijk, op de menukaart.

Biologisch met een bekende herkomst. Het verhaal achter de producten op tafel vinden wij belangrijk. Omdat EKONOOM veel producten rechtstreeks van de teler haalt kunnen wij aan De Zevende Hemel producten leveren inclusief het verhaal van de teler.

Dit jaar gaan we een aantal keer een speciaal evenement organiseren in het restaurant. Elke keer 1 groente van het seizoen in de hoofdrol. Rond deze groente maakt chef-kok Edouard een prachtig nieuw 3-gangendiner.

A.s. zondag staan de asperges van Simon en Titus Galema in het spotlicht. Dé groente van het voorjaar. Heb jij zin in een verrassend diner om je vingers bij af te likken? Voor een speciaal ekonomisch prijsje van 25 euro p.p.?

Reserveer dan snel via peter@ekonoom.nl .
Er zijn nog 3 tafels vrij.

 

In onze video “Op zoek naar het witte goud” zijn Michael (met baardje) en Edouard (in koks-tenue) asperges aan het zoeken. Liesbeth en ik wijzen hen gelukkig de weg naar onze aspergeboer Titus. Heb je de video al bekeken? Leuk of niet?