Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Persoonlijk en dichtbij in Groningen en Drenthe
Dagvers vaak direct van de boer
GRATIS gekoelde bezorging
Afdelingen
Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Huidige afdeling:

Er zijn 11 recept(en) gevonden.

Zoek een recept:
Bigosh (Poolse zuurkool)

Ingrediënten 3 eetl wodka (of bouillon) 2 dl. droge witte wijn 500 gr zuurkool 1 grote ui 1 grote appel 1 blikje tomatenpuree 300 gram kipfilet …

Gevulde courgette met raapjes

Ingrediënten 50 ml olie ¼ eetl kaneel 1 eetl gemalen koriander 3 kruidnagels 400 gr courgettes 400 gr raapjes 1 glas rode wijn 1 ui ½ eetl gemalen…

Hollands Wild: Wilde Eendenborstfilet

Eendenborstfilet kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerechtIngrediënten 4 wilde eendenborstfilets, mespuntje zout, mespuntje peper, 1/2 dl bouillon, 1/4 glas rode wijn, 1…

Hollands Wild: Houtduif
Hollands Wild: Houtduif

          dit gerecht kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Ingrediënten 2 houtduiven,  varkens of rundvet olijfolie, 2 uien in grove stukken gesneden, 1…

Teriyaki van dadels

Ingrediënten 450 gr kipfilet 1 courgette 1 rijpe mango 10 medjoul dadels 1 rode ui Taugé Bos-ui 100 ml sojasaus 40 ml witte wijnazijn 2 el zoete ketjap 2 tenen…

Sangria met vers fruit
Sangria met vers fruit

Ingrediënten 1 biologische citroen 2 biologische sinaasappels 100 gram biologische frambozen 200 gram biologische aardbeien 1 liter biologische Spaanse rode…

Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt

Ingrediënten De stoofperen 1 kg stoofperen Gieser Wildeman  1 fles rode wijn ½ liter water  300 g suiker  3 stuks steranijs…

Hazenfilet met wildsaus en spruitjes
Hazenfilet met wildsaus en spruitjes

Ingrediënten 400 gram spruiten 400 gram krieltjes 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook 100ml rode wijn 1 scheut porto 100ml wildfond 1 eetlepel groene peperbolletjes 1 hazenrugfilet boter peper/zout nootmuskaat   Bereidingswijze 1. Snij…

Bruscetta
Bruscetta

Wat heb je nodig? Ciabattabrood, een baguette of een half stokbrood zijn zeker ook goed! 200 g tomaten vol smaak…

Ratatouille
Ratatouille

BEREIDING Verhit olijfolie op hoog vuur in een grote koekenpan. Bak de uien en knoflook 1 minuut en voeg de oregano,…

Glühwein
Glühwein

Niets verwarmt zo goed als deze zelfgemaakte snelle glühwein met kruidige smaken van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Een winterse…

avaiable in the app store
  Laden…