Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Persoonlijk en dichtbij in Groningen en Drenthe
Dagvers vaak direct van de boer
GRATIS gekoelde bezorging
Afdelingen
Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Huidige afdeling:

Er zijn 9 recept(en) gevonden.

Zoek een recept:
In paprikasaus gestoofde sperziebonen met rijst en tartaar

Snij de paprika in blokjes en bak het gaar met een beetje olie. Als de paprika gaar is, pureer…

Bigosh (Poolse zuurkool)

3 eetl wodka (of bouillon), 2 dl. droge witte wijn, 500 gr zuurkool, 1 grote ui, 1 grote appel,…

Gevulde courgette met raapjes

50 ml olie ¼ eetl kaneel 1 eetl gemalen koriander 3 kruidnagels 400 gr courgettes 400 gr raapjes 1 glas rode wijn 1 ui ½ eetl gemalen…

Hollands Wild: Wilde Eendenborstfilet

Eendfilet kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerechtDit heb je nodig: 4 wilde eendenborstfilets, mespuntje zout, mespuntje peper, 1/2 dl bouillon, 1/4…

Hollands Wild: Houtduif
Hollands Wild: Houtduif

Maaltijd onderdeel dit gerecht kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Dit heb je nodig: 2 houtduiven,  varkens of…

Teriyaki van dadels

450 gr kipfilet 1 courgette 1 rijpe mango 10 medjoul dadels 1 rode ui Taugé Bos-ui 100 ml sojasaus 40 ml witte wijnazijn 2 el zoete ketjap 2 tenen…

Sangria met vers fruit
Sangria met vers fruit

Geef je zomer een Spaans tintje met dit recept voor heerlijke zelfgemaakte sangria! De mooiste biologische producten geven jouw…

Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt

Stoofpeertjes is een typisch Oudhollands gerecht. Vooral in een dessert zijn ze heerlijk. De stoofpeertjes worden geteeld op het biologisch…

Hazenfilet met wildsaus en spruitjes
Hazenfilet met wildsaus en spruitjes

Bereiden Kuis de spruitjes. Breng een pot met water aan de kook en kook hierin de spruitjes gaar. Giet ze…

  Laden…