NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Bigosh (Poolse zuurkool)
Ingrediënten 3 eetl wodka (of bouillon) 2 dl. droge witte wijn 500 gr zuurkool 1 grote ui 1 grote appel 1 blikje tomatenpuree 300 gram kipfilet … |
|
Gevulde courgette met raapjes
Ingrediënten 50 ml olie ¼ eetl kaneel 1 eetl gemalen koriander 3 kruidnagels 400 gr courgettes 400 gr raapjes 1 glas rode wijn 1 ui ½ eetl gemalen… |
|
Hollands Wild: Wilde Eendenborstfilet
Eendenborstfilet kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerechtIngrediënten 4 wilde eendenborstfilets, mespuntje zout, mespuntje peper, 1/2 dl bouillon, 1/4 glas rode wijn, 1… |
|
|
Hollands Wild: Houtduif
dit gerecht kun je gebruiken als onderdeel van een warm hoofdgerecht Ingrediënten 2 houtduiven, varkens of rundvet olijfolie, 2 uien in grove stukken gesneden, 1… |
Teriyaki van dadels
Ingrediënten 450 gr kipfilet 1 courgette 1 rijpe mango 10 medjoul dadels 1 rode ui Taugé Bos-ui 100 ml sojasaus 40 ml witte wijnazijn 2 el zoete ketjap 2 tenen… |
|
|
Sangria met vers fruit
Ingrediënten 1 biologische citroen 2 biologische sinaasappels 100 gram biologische frambozen 200 gram biologische aardbeien 1 liter biologische Spaanse rode… |
|
Lokaal Kerstrecept: Stoofpeer-crumble met een parfait van Griekse yoghurt
Ingrediënten De stoofperen 1 kg stoofperen Gieser Wildeman 1 fles rode wijn ½ liter water 300 g suiker 3 stuks steranijs… |
|
Hazenfilet met wildsaus en spruitjes
Ingrediënten 400 gram spruiten 400 gram krieltjes 1 ui, fijngesnipperd 1 teentje knoflook 100ml rode wijn 1 scheut porto 100ml wildfond 1 eetlepel groene peperbolletjes 1 hazenrugfilet boter peper/zout nootmuskaat Bereidingswijze 1. Snij… |
|
Bruscetta
Wat heb je nodig? Ciabattabrood, een baguette of een half stokbrood zijn zeker ook goed! 200 g tomaten vol smaak… |
|
Ratatouille
BEREIDING Verhit olijfolie op hoog vuur in een grote koekenpan. Bak de uien en knoflook 1 minuut en voeg de oregano,… |
|
Glühwein
Niets verwarmt zo goed als deze zelfgemaakte snelle glühwein met kruidige smaken van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Een winterse… |