Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Glühwein

Glühwein
Tussendoor 4 porties 20 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
4
Niets verwarmt zo goed als deze zelfgemaakte snelle glühwein met kruidige smaken van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Een winterse traktatie in een handomdraai! Zet in 4 stappen deze heerlijke Snelle glühwein op tafel. * Breng de wijn met het citroensap, basterdsuiker, kaneelstokje en nootmuskaat langzaam tegen de kook. * Steek de kruidnagels in de sinaasappel en snijd in plakken. Voeg de sinaasappelplakken toe aan de wijn. * Draai het vuur laag en voeg het sinaasappelsap toe. Laat de glühwein 15 min. trekken. * Schenk de glühwein in 4 hittebestendige glazen. * En neem er zelf alvast ook een, om te proeven en in de stemming te komen :)

Ingredienten

Extra benodigdheden

Benodigde ingrediënten 1 Citroen 80 g Donkere Basterdsuiker 1 kaneelstukje 1 snufje Nootmuskaat 5 kruidnagels 1 Sinaasappel 150 ml Sinaasappelsap 750 ml soepele rode wijn, bijv. Duc de Termes Réserve Saint Mont Rouge 4 hitte-bestendige glazen
  Laden…