Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Poolse bloemkool

Bijgerecht, Vegetarisch 4 porties
Aantal porties:
4

zout

4,5 cl water

1 bloemkool

1 eetl peterselie

1 eetl paneermeel

30 gr kaas

1 ei

30 gr roomboter

nootmuskaat

Rasp de kaas. Kook het ei hard en snipper het. Maak de bloemkool schoon, leg ze in zout water. Hol de stronk uit. Vervolgens water, zout en nootmuskaat in een glazen schaal doen en zet daarin de bloemkool. Verwarm dit 18 minuten afgedekt op 850 Watt. Smelt de boter in een klein glazen schaaltje in 2,5 minuut op 850 Watt. Hierna het paneermeel, het gesnipperde ei, de gemalen kaas en de peterselie toevoegen. Strooi dit mengsel over de bloemkool en verwarm het 2.5 minuut op 850 Watt.

"

Ingredienten

  1. Biologische Bloemkool (per stuk)
  2. Biologische Eieren Demeter (Groengilde, 6 stuks)
  3. Geraspte oude kaas 48+ (Proef, 150 gram)
  4. Biologische Nootmuskaat Gemalen  (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  5. Biologische Roomboter Demeter (Zuiver Zuivel, 250 gram)
  6. Biologisch Paneermeel (Joannusmolen, 200 gram)

    XBiologisch Paneermeel (Joannusmolen, 200 gram) OP=OP

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,66

    Uit voorraad

  7. Biologische Peterselie (Het Blauwe Huis, 15 gram)

    xBiologische Peterselie (Het Blauwe Huis, 15 gram) OP=OP

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,46

    Uit voorraad

  8. Zeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    XZeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    Normale prijs:   2,05

    Special Price   1,84

    Uit voorraad

  Laden…