Hierbij wil ik jullie voorstellen aan Traiteur de oorsprong; leverancier van biologische koelverse kant-en-klaar maaltijden. Alle producten bereiden ze met passie in hun bedrijfskeuken, waar professionaliteit en ambacht hand in hand gaan. Gemaakt volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes.

Pure en eerlijke smaak

Eerlijk is echte ingrediënten. Als het kan vers geleverd door leveranciers die zij persoonlijk kennen en waar zij een sterke band mee hebben opgebouwd. Biologisch en niet alleen omdat het beter smaakt. Biologisch is dé manier om smakelijk eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Bij eerlijk hoort ook ambachtelijk. Dit klinkt ouderwets, maar het klopt met de werkwijze van Traiteur de oorsprong. Onze keuken is bijvoorbeeld geen voedselfabriek maar een ‘ouderwetse’ grootkeuken. Alle maaltijden worden door de koks handmatig bereid. Na de zorgvuldige en ambachtelijke bereiding van het eten koelen ze het snel af. Vitamines en voedingsstoffen blijven zo behouden en het eten is hierdoor koelvers houdbaar.