Brownie met hazelnootmeel
Lekker voor bij de koffie of als lekkernij tussendoor. De kids weten er ook wel raad mee!
Benodigdheden:
- 40 gram cacao
- 180 gram pure chocolade
- 180 gram boter
- 330 gram lichtbruine basterdsuiker
- 150 gram hazelnootmeel
- 5 eidooiers
- 80 ml heet water
- 1 zakje vanillesuiker
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smelt de boter met de chocolade in een pannetje op een laag vuurtje.
- Meng het water en de cacao, roer dit goed door.
- Voeg alle suikers, het meel en de eieren in een grote kom.
- Voeg de natte ingrediënten toe.
- Meng alles goed door.
- Giet de mix over in een bakblik en zet voor 30-45 minuten in de oven.
- Check met een satéprikker of de brownie klaar is. De satéprikker mag er iets nat uit komen, anders heb je een droge brownie.
En smullen maar!