Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Winterpeen geroosterd met hazelnoten

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
4

600 g winterwortel, 2 teentjes knoflook, 50 g gepelde hazelnoten, 5 el olijfolie, 1 el honing, 3 takjes verse tijm, zout en peper

Verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht 180 °C). Maak 600 g winterwortel schoon en snijd deze in schuine plakken van 1 cm dik. Plet 2 teentjes knoflook. Hak 50 g gepelde hazelnoten grof. Roer in een ovenschaal de knoflook en hazelnoten met 5 el olijfolie, 1 el honing, 3 takjes verse tijm, zout en peper door elkaar en schep de wortel erdoor. Rooster in ca. 35 min. in de oven gaar. Schep de wortel regelmatig om.

 Serveertips
Lekker met rollade en aardappelpurree

Ingredienten

  1. Biologische Bloemenhoning vloeibaar knijpfles (De Traay, 375 gram)
  2. Biologische Hazelnoten (Ekoland, 250 gram)
  3. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Normale prijs:   1,65

    Special Price   1,25

  4. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  5. Biologische Tijm (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  6. Biologische Winterpeen (Biotoon, 1 kilo)
  7. Biologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  8. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   1,09

  Laden…