Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Koolrabisalade

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 5 minuten voorbereiden 5 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
5 minuten
Kooktijd:
5 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 400 g koolrabi
  • 100 g ui
  • 200 g zoetzure appel
  • 50 g amandelen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • zout
  • 1 eetlepel citroen
  • 1 teentje knoflook

 

Bereidingswijze

1. Schil de koolrabi en schaaf hem in plakjes met de groentenschaaf (of een kaasschaaf).

2. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de amandelen fijn.

3. Maak een sausje van de olie met kruidenzout, citroensap, mosterd en knoflook.

4. Doe alle ingrediënten in een slakom en schep de saus er voorzichtig door.

Ingredienten

  Laden…