Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Koolrabisalade

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 5 minuten voorbereiden 5 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
5 minuten
Kooktijd:
5 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
4

400 g koolrabi, 100 g ui, 200 g zoetzure appel, 50 g amandelen, 4 eetlepels olijfolie, zout, 1 eetlepel citroen, 1 teentje knoflook

Schil de koolrabi en schaaf hem in plakjes met de groentenschaaf (of een kaasschaaf). Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de amandelen fijn. Maak een sausje van de olie met kruidenzout, citroensap, mosterd en knoflook. Doe alle ingrediënten in een slakom en schep de saus er voorzichtig door.

Ingredienten

  1. Biologische Appel Topaz (Smilefruit, 1 kilo)
  2. Biologische Citroen (200 gram)

    Biologische Citroen (200 gram)

      1,35
  3. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

      1,65
  4. Biologische Koolrabi (per stuk)

    Biologische Koolrabi (per stuk)

    Normale prijs:   2,09

    Special Price   1,78

  5. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  6. Biologische Uien Geel (Biotoon, 500 gram)
  7. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)
  Laden…