Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Regenboogpeen uit de oven met knoflook en honing

Regenboogpeen uit de oven met knoflook en honing
Bijgerecht

 

 

 

 

 

Ingrediënten

  • 600 gram regenboogpeen
  • Flinke scheut olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 el honing
  • flinke snuf zeezout en grofgemalen peper

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Schil de wortels en snijd ze indien ze dik zijn doormidden. Doe de olijfolie, knoflook, honing en kruiden in een schaaltje en meng door elkaar. Smeer met een kwastje het mengsel oven de peen.

3. Rooster de peen in circa 30 minuten gaar. Geer halverwege om. Eet smakelijk!

 

Ingredienten

  Laden…