Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Stoofgerecht met pompoen en spitskool

Stoofgerecht met pompoen en spitskool
Hoofdgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
2

Dit typische recept is perfect voor op een gure- en koude winteravond. Je kan er niet veel aan verpesten en het stoofpotje zit boordevol voedzame ingrediënten. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten
1 pompoen, in blokjes
250 gram, grof gesneden spitskool
2 grote tomaten, in parten 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 ui, fijngesneden
1 blik, witte bonen in tomatensaus 1 blik, bonenmix
150 ml groentebouillon Ghee, om in te bakken Kruiden: 1 tl venkelzaad, 1 tl kaneel, 1 tl zout
 
Optioneel: 250 gram rundergehaktballetjes
 
Bereidingswijze
(Optioneel: verwarm wat ghee in een braadpan en bak hierin de rundergehaktballetjes gaar.) Fruit de ui en knoflook in een grote pan. Voeg de pompoen, spitskool, tomaat, bouillon en kruiden toe. Breng het geheel aan de kook. Als alles (beet)gaar is voeg je de bonen toe. Roer alles goed door elkaar en voeg vervolgens de rundergehaktballetjes toe aan het stoofgerecht. Eet smakelijk!
 
 

Ingredienten

  Laden…