NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Vet de randen van een springvorm in. Leg op de bodem een stuk bakpapier en klik de rand hierop vast.
2. Maak de taartbodem. Verkruimel de koekjes, smelt de boter.
3. Vermeng de boter met 2 el citroensap en de koekkruimels chep de boter, 2 el citroensap en de koekkruimels door elkaar. Bedek de bodem van de springvorm hiermee. Druk goed aan en dek af met plastic folie. Zet minstens 20 minuten in de koelkast.
4. Laat de gelatine weken in koud water. Roer de poedersuiker, yoghurt, kaneel en 4 el mandarijnsap tot een romig mengsel.
5. Verwarm 2 el citroensap en los de goed uitgeknepen gelatineblaadjes hierin op. Meng daarna met het yoghurtmengsel (eerst oplossen in een bakje met een paar eetlepels yoghurt en daarna door de hele kom). Zet 10 minuten in de koelkast.
6. Klop de slagroom met de vanillesuiker. Roer de slagroom en 100 g van de mandarijnpartjes door het yoghurtmengsel.
7. Schep de crème op de taartbodem en zet de taart in de koelkast. Laat hem minstens 2 uur opstijven.
8. Garneer hem daarna met de overige mandarijnpartjes.
Springvorm van 18cm doorsnee