NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
100 g volkorenkoekjes
80 g zachte boter
4 el citroensap
250 g mandarijnpartjes
6 velletjes gelatine
500 ml Griekse yoghurt
75 g poedersuiker
snufje kaneel
200 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
1 Vet de randen van een springvorm in. Leg op de bodem een stuk bakpapier en klik de rand hierop vast.
2 Maak de taartbodem. Verkruimel de koekjes. Smelt de boter. Schep de boter, 2 el citroensap en de koekkruimels door elkaar. Bedek de bodem van de springvorm hiermee. Druk goed aan en dek af met plastic folie. Zet minstens 20 minuten in de koelkast.
3 .aat de gelatine weken in koud water. Roer de poedersuiker, yoghurt, kaneel en 4 el mandarijnsap tot een romig mengsel.
4 Verwarm 2 el citroensap en los de goed uitgeknepen gelatineblaadjes hierin op. Meng daarna met het yoghurtmengsel (eerst oplossen in een bakje met een paar eetlepels yoghurt en daarna door de hele kom). Zet 10 minuten in de koelkast.
5 Klop de slagroom met de vanillesuiker. Roer de slagroom en 100 g van de mandarijnpartjes door het yoghurtmengsel.
6 Schep de crème op de taartbodem en zet de taart in de koelkast. Laat hem minstens 2 uur opstijven. Garneer hem daarna met de overige mandarijnpartjes.
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad