NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten (voor de bodem)
Ingrediënten (voor de vulling)
topping: een flinke hand blauwe bessen of een andere soort fruit naar keuze
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed de bakvorm met bakpapier.
2. Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine en mixl goed door elkaar.
3. Schep het notenmengsel in de bakvorm en stamp goed vast (met de onderkant van een lepel).
4. Maak een randje door aan de zijkanten meer van het notenmengsel te scheppen. Op deze manier kan je cheesecake vulling er straks goed in. Zet de bodem voor circa 15 minuten in de oven. Laat vervolgens helemaal afkoelen.
5. Nu gaan we de vulling maken: meng hiervoor alle ingrediënten met een staafmixer tot een glad beslag. Verdeel over de bodem en strijk glad.
6. Zet de cheesecake nu voor minimaal 3 uur in de koelkast. Op deze manier krijgt ie de kans om goed stevig te worden.
7. Top vervolgens met vers fruit en klaar is je cheesecake!
Springvorm (20cm)
Keukenmachine