Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Macaroni met broccoli

Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 200g spekblokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 500g broccoli
  • 350g macaroni
  • 1dl slagroom
  • zout
  • peper
  • 35g geraspte Parmezaanse kaas

 

Bereidingswijze

1. Pel het knoflookteentje en pers hem uit. Maak de broccoli schoon, verdeel het in roosjes, was het en laat de roosjes uitlekken.
 
2. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat hem uitlekken op een vergiet.
 
3. Bak de spekblokjes uit en fruit hierin de knoflook eventjes. Doe er dan de broccoli bij en laat het 10 minuten zachtjes smoren.
 
4. Schep de macaroni en de slagroom door de broccoli. Laat alles goed warm worden. Bestrooi het met de kaas.

 

Ingredienten

  1. Biologische Broccoli (per stuk)

    Biologische Broccoli (per stuk 400 gram uit Spanje)

    Normale prijs:   3,25

    Special Price   2,49

  2. Biologische Slagroom (Weerribben Zuivel, 200 ml)
  Laden…