Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Waspeen met gember en komijn

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties
Aantal porties:
2

400g worteltjes

zout

40g boter

1 eetl citroensap

2 theel honing

½  theel komijn-zaadjes

1 cm gember

gehakte peterselie

Maak de worteltjes schoon en schrap deze. Kook de worteltjes met een beetje water en zout in ongeveer 15 minuten beetgaar. Verhit in een steelpan de boter en roer er citroensap, komijnzaadjes en gemberstukjes door. Giet de worteltjes af en doe ze in een schaal. Schenk de botersaus erover en bestrooi het met peterselie.

 

Ingredienten

  1. Biologische Citroen (200 gram)

    Biologische Citroen (200 gram)

      1,35
  2. Biologische Eucalyptushoning (De Traay, 350 gram)
  3. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   0,99

  4. Biologische Komijn Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  5. Biologische Peterselie - Platte, per bos
  6. Biologische Roomboter Demeter (Zuiver Zuivel, 250 gram)
  7. Waspeen

    Biologische Waspeen (1 kilo)

      2,50
  8. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)
  Laden…