Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Waspeen met gember en komijn

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 400g worteltjes
  • zout
  • 40g boter
  • 1 eetl citroensap
  • 2 theel honing
  • ½  theel komijn-zaadjes
  • 1 cm gember
  • gehakte peterselie

 

Bereidingswijze

1. Maak de worteltjes schoon en schrap deze. Kook de worteltjes met een beetje water en zout in ongeveer 15 minuten beetgaar.
 
2. Verhit in een steelpan de boter en roer er citroensap, komijnzaadjes en gemberstukjes door.
 
3. Giet de worteltjes af en doe ze in een schaal. Schenk de botersaus erover en bestrooi het met peterselie.

 

Ingredienten

  1. Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)

    Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)

    Normale prijs:   3,59

    Special Price   2,49

  2. Biologische Eucalyptushoning (De Traay, 350 gram)
  3. Biologische Gember (100 gram uit Peru)

    Biologische Gember (100 gram uit Peru)

      1,99
  4. Biologische Peterselie - Platte, per bos
  5. Biologische Roomboter Demeter (Zuiver Zuivel, 250 gram)
  6. Biologische Waspeen (1 kilo van Polderfresh, Dronten)
  Laden…