NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Crumble
Bereidingswijze
1. Klop de slagroom samen met de suiker stijf. Houd je van zoet? voeg dan wat extra suiker toe.
2. Klop in een andere kom de roomkaas soepel en luchtig. Vouw de slagroom nu voorzichtig door het roomkaas-mengsel.
3. Giet de cheesecake mousse in 4 glaasjes en laat ze minimaal 3 uur (het liefst een hele nacht) opstijven in de koelkast.
4. Voor de crumble verwarm je de oven voor op 200 graden (hetelucht).
5. Doe de bloem met de roomboter en de suiker in een kom. Vorm hier met je vingers grove kruimels van. Verdeel de crumble over een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de koekkruimels in 12 – 15 minuten goudbruin. Laat ze vervolgens afkoelen op de bakplaat.
6. Schil de appeltjes en snijd deze in blokjes. Verhit wat roomboter in een pannetje en bak de appelstukjes samen met wat kaneel goudbruin. Voeg eventueel een scheutje Calvados toe. Laat de appeltjes iets afkoelen.
7. Verdeel de appeltjes over de cheesecake mousse. Verdeel de crumble er overheen.
8. Serveer de appelkruimel cheesecake mousse met een lekkere dot slagroom.