Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Voor de bodem:
50 g roomboter
10 à 12 biscuitjes
Voor de vulling:
3 blaadjes gelatine
1 vanillestokje
500 g skyr
50 g honing
250 ml slagroom
Topping:
frambozen
blauwe bessen
Eventueel: jam
Hak voor de bodem van de taart de biscuitjes tot gruis. Smelt de boter en voeg samen. Bekleed een springvorm met bakpapier en verdeel het koekmengsel over de bodem. Druk aan met een lepel en zet in de koelkast.
Week de gelatineblaadjes in koud water. Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg dit samen met de honing aan de skyr toe. Roer goed door, zodat alles goed vermengd is. Knijp de gelatine uit en verwarm in een klein pannetje met nog wat resterend water. Laat ietsje afkoelen en schep dan een flinke dot skyr bij de gelatine. Roer goed door zodat de gelatine met de yoghurt vermengd is. Voeg dit toe aan de rest van de yoghurt. Klop de slagroom stijf en giet het yoghurtmengsel erbij.
Haal de bodem uit de koelkast en giet het yoghurt-slagroommengsel erover. Zet in de koelkast en laat minimaal 4 uur opstijven. Daarna kun je de taart afmaken met het verse fruit en eventueel wat jam om de taart iets zoeter te maken.
Bron: www.fikamagazine.com
Normale prijs: 3,99
Special Price 3,39
Uit voorraad
Uit voorraad
Normale prijs: 1,89
Special Price 1,59
Uit voorraad