NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes. Snijd het groen van de venkelknollen dat als garnering wordt gebruikt. Snijd de forelfilet in smalle reepjes.
2. Kook de broccoliroosjes 4 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen.
3. Kook de venkelknollen in ca. 15 minuten in iets gezouten water beetgaar en laat ze uitlekken. Verwijder de lelijke buitenste bladen en stelen. Snijd een plakje van de onderkant. Snijd de venkelknollen verticaal doormidden en haal de lagen uit elkaar. Leg de holle venkelbladen op een schaal.
4. Schep de reepjes forel, de broccoliroosjes, halve tomaatjes, peterselie en mayonaise door elkaar. Vul de venkelbladen met dit mengsel en garneer met een beetje venkelgroen.
Normale prijs: 2,98
Special Price 1,99