Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gevulde venkel met gerookte forel

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 25 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
25 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 venkelknollen
  • 100 gram gerookte forelfilet
  • 100 gram broccoliroosjes
  • 150 gram cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels mayonaise

 

Bereidingswijze

1. Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes. Snijd het groen van de venkelknollen dat als garnering wordt gebruikt. Snijd de forelfilet in smalle reepjes.

2. Kook de broccoliroosjes 4 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen.

3. Kook de venkelknollen in ca. 15 minuten in iets gezouten water beetgaar en laat ze uitlekken. Verwijder de lelijke buitenste bladen en stelen. Snijd een plakje van de onderkant. Snijd de venkelknollen verticaal doormidden en haal de lagen uit elkaar. Leg de holle venkelbladen op een schaal.

4. Schep de reepjes forel, de broccoliroosjes, halve tomaatjes, peterselie en mayonaise door elkaar. Vul de venkelbladen met dit mengsel en garneer met een beetje venkelgroen.

Ingredienten

  1. Biologische Broccoli (per stuk)
  2. Biologische Peterselie - Platte, per bos
  3. Biologische Venkel (De Broak, per stuk)

    Biologische Venkel (per stuk, 400-450 gram)

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   1,99

  Laden…