Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Toast met omelet en champignons

Toast met omelet en champignons
Lunch 2 porties 5 minuten voorbereiden 3 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
5 minuten
Kooktijd:
3 minuten
Totale tijd:
8 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 2 boterhammen
  • 2 eieren
  • 100 gram champignons, in plakjes
  • peper en zout
  • verse peterselie, fijngehakt
  • optioneel: gebakken spekreepjes
  • olijfolie, om in te bakken

 

 Bereidingswijze

1. Toast de boterhammen in de pan met een scheutje olijfolie of in de broodrooster. 

2. Klop de eieren en breng op smaak met wat peper en zout.

3. Stoof de champignons aan in de olijfolie.

4. Giet het eimengsel over de champignons en bestrooi met de peterselie. Verdeel het omelet over de de boterhammen en serveer met wat extra peterselie. Eet smakelijk!

Variatietip: voeg voor extra smaak wat gebakken spekreepjes toe aan het recept.

 

 

Ingredienten

  1. Biologische Eieren Demeter (6 stuks)

    Biologische Eieren Demeter (6 stuks)

      3,89
  2. Biologische Peterselie - Platte, per bos
  3. Biologische Spekblokjes (PUUR, 2 x 100 gram)
  4. Biologische Witte Champignons (250 gram)

    Biologische Witte Champignons (250 gram van Mts Koolen, Marum)

    Normale prijs:   2,39

    Special Price   1,99

  Laden…