NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Toast met omelet en champignons
Zin in een warme lunch? Wat dacht je dan van dit recept voor omelet met champignons en toast? Het recept is super makkelijk en nog vullend ook!
Ingrediënten
2 boterhammen
2 eieren
100 gram champignons, in plakjes
peper en zout
verse peterselie, fijngehakt
optioneel: gebakken spekreepjes
olijfolie, om in te bakken
Bereidingswijze
Toast de boterhammen in de pan met een scheutje olijfolie of in de broodrooster. Klop de eieren en breng op smaak met wat peper en zout. Stoof de champignons aan in de olijfolie. Giet het eimengsel over de champignons en bestrooi met de peterselie. Verdeel het omelet over de de boterhammen en serveer met wat extra peterselie. Eet smakelijk!
Variatietip: voeg voor extra smaak wat gebakken spekreepjes toe aan het recept.
Uit voorraad