Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

IJsbergsla soep

Voorgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties 10 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

1 teentje knoflook, 1 klein sjalotje, 1 eetlepel bloem, 2 theelepels olie, 1/2 krop ijsbergsla, 1 blokje kippenbouillon, 1/2 liter melk, 1 mespuntje kerriepoeder, 2 eetlepels crème fraîche.

Sjalotje fijnsnijden,  knoflook persen en sla fijnsnijden.


Verhit de olie en bak de knoflook en het sjalotje (5 min) Doe de sla erbij even bakken. Melk langzaam bijgieten en het bouillonblokje toevoegen. Dit 10 a 15 min koken. In de foodprocessor en daarna nog even opwarmen. Eenmaal opgeschept een lepel crème fraîche erbij doen.

Ingredienten

  Laden…