Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Roergebakken winterpeen en pastinaak met gember

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
25 minuten
Aantal porties:
4

3 eetl. zonnebloemolie, 300 g winterpeen, geschild, gehalveerd en in dikke plakken,

300 g pastinaak, geschild, gehalveerd en in dikke plakken, 2 teentjes knoflook, in plakjes

2 cm verse gemberwortel, geschild en geraspt, 1 el honing, 1 el boter, zout en versgemalen peper.

Verwarm de olie in een wok en roerbak de wortel en pastinaak in circa 10 minuten lichtbruin en beetgaar. Voeg de knoflook en gember toe en bak nog een paar minuten mee. Laat de honing en boter door de groenten smelten en breng verder op smaak met zout en peper. Serveer direct.

Ingredienten

  1. Biologische Bloemenhoning vloeibaar knijpfles (De Traay, 375 gram)
  2. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   0,99

  3. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

      1,75
  4. Biologische Pastinaak (500 gram)

    Biologische Pastinaak (500 gram)

      1,99

    Uit voorraad

  5. Biologische Roomboter Demeter (Zuiver Zuivel, 250 gram)
  6. Biologische Winterpeen (Biotoon, 1 kilo)
  7. Biologische Zonnebloemolie (De Nieuwe Band, 500 ml)
  8. Zeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    XZeezout Grof (Lima, 1000 gram) OP=OP

    Normale prijs:   2,05

    Special Price   1,84

    Uit voorraad

  Laden…