NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Schil de aardappelen en snijd deze in kleine blokjes.
2. Snijd de uiteinden van de prei en snijd het witte/lichtgroene deel van de prei in ringen. Doe de preiringen in een vergiet en was deze goed.
3. Pel de knoflook en snijd deze heel fijn.
4. Verhit de olijfolie in een soeppan. Voeg de knoflook, de preiringen en de aardappelblokjes toe aan de pan. Bak het geheel 5 minuten op middelhoog vuur.
5. Breng ondertussen een pan met het water aan de kook en los hierin de bouillon op.
6. Was de tomaten, verwijder het kroontje en snijd de tomaten in 4 stukken.
7. Voeg de bouillon en de tomaten toe aan de soeppan en breng op smaak met zout en peper. Breng het geheel aan de kook en kook nog 20 minuten.
8. Gebruik een blender of een staafmixer om de soep, tot de gewenste dikte, te pureren.
9. Serveer de soep in diepe borden en garneer met wat fijngesneden basilicum.
Normale prijs: 4,99
Special Price 4,49
Blender