NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Snij het vlees in blokjes van 2 cm, breng het rauwe vlees op smaak met zout en peper. Voeg er een beetje bloem bij. Bak het vlees goed bruin in de pan.
2. Voeg er wijn of bier of bouillon bij, water met een bouillonblokje is ook goed. Proef de stoof of het hoog op smaak is (eventueel de laurier en de kruidnagel erbij).
3. Stoof het vlees ongeveer 2 uur.
4. Snij ondertussen de tomaat in vieren en haal de zaden eruit. Snij het vruchtvlees in de lengte. Snij de witlof in dunne reepjes nadat de kern is verwijderd en vermeng het met de tomaat. Breng het op smaak met zout en peper.
5. Kook de rijst en serveer het geheel op een bord.
Gietijzeren braadpan