Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Preischotel met brie en gehakt

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 20 minuten voorbereiden 30 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
50 minuten
Aantal porties:
4

800 gram prei, 1 kg aardappelen, 600 gram (runder)gehakt, stuk brie, bakje geraspte oude kaas, melk, peper & zout, nootmuskaat, (room)boter

Kook de aardappelen en maak er met melk, boter, peper, zout en nootmuskaat puree van. Snij de prei in dunne ringetjes. Rul het gehakt met kruiden naar smaak.

Vet een ovenschaal in met boter en doe als eerste laag aardappelpuree. Als tweede laag gehakt, dan prei, dan brie in plakjes, dan puree etc. Tot de schaal vol is voor 3/4 deel. Strooi hierover de geraspte oude kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde oven op ca. 200°C. De schotel is klaar als de kaas gesmolten en gebruind is.

Ingredienten

  1. Biologische Brie van de Koe (Bastiaansen, 150 gram)
  2. Geraspte oude kaas 48+ (Proef, 150 gram)
  3. Biologische Melk Halfvol Houdbaar (Landgoed, 1 liter)
  4. Biologische Nootmuskaat Gemalen  (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  5. Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Biologische Prei (De Eerste, 700 gram)

    Normale prijs:   2,99

    Special Price   1,99

  6. Biologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  7. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   1,09

  Laden…