NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in kwarten.
2. Verhit wat olijfolie in de koekenpan en fruit hierin kort de knoflook.
3. Voeg de paddenstoelen toe met wat zout en versgemalen peper en spatel het geheel ca. 4 minuten door de pan.
4. Voeg de gehalveerde tomaatjes toe en laat ze, al roerend, 2 minuten mee garen.
5. Haal de pan van het vuur en voeg dan het citroensap, de peterselie en lente uitjes toe.
6. Roer het geheel goed door elkaar.
7. Breng ondertussen in een grote pan ruim water met zout en een scheur olijfolie aan de kook. Kook hierin de macaroni beetgaar.
8. Giet de macaroni over in een vergiet en laat het goed uitlekken.
9. Meng de macaroni en het paddenstoelmengsel door elkaar en verdeel over 4 borden. Bestrooi met versgemalen peper en wat peterselie en serveer direct.