NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ook dit is zo'n recept dat ideaal is tijdens de feestdagen. Je kunt er eindeloos mee variëren. Daarnaast kun je de muffins gemakkelijk van te voren klaarmaken. Lees je mee voor het recept?
Ingrediënten
5 eieren
flinke scheut melk
vulling naar keuze: courgette, tomaat, pompoen, prei, geraspte kaas, spekjes, bacon
flinke snuf zout en peper
1 bladerdeegvel per muffin
boter of ghee voor het invetten van de muffinvorm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de vulling (courgette, tomaat en alles wat je lekker lijkt) in kleine stukjes. Meng in een schaal de eieren met de melk en breng op smaak met wat peper en zout. Vet de muffinvorm in met wat (gesmolten) boter of ghee. Doe de (ontdooide) plakjes bladerdeeg in de vormpjes en schep wat van de vulling hierin. Giet vervolgens wat van het eimengsel over de ingrediënten. Houdt er rekening mee dat de vulling wat gaat uitzetten. Vul daarom voor ongeveer 3/4. Zet de muffins vervolgens voor circa 20 minuten in de voorverwarmde oven. Enjoy!
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad