NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de ovenschaal in met wat olijfolie.
2. Maak een marinade van de olijfolie, knoflook, tijm, peper en zout. Roer door elkaar en zet apart.
3. Snijd de uien in halve ringen, verwarm wat olie in de pan, bak de uien glazig en zet apart.
4. Schaaf met de kaasschaaf de courgette, aubergine en zoete aardappel in lange dunne plakken.
5. Snijd de tomaat in halve maantjes en doe alles in een schaal, voeg de marinade toe en hussel alles goed door elkaar.
6. We gaan nu de ovenschaal vullen! Leg de gebakken uitjes onder in de ovenschaal en leg er een paar plakken groenten op zodat er een recht oppervlak ontstaat.
7. Schik de overige plakjes er in afwisselende kleuren in een ronde vorm op.
8. Besprenkel de groente nog met wat olijfolie en zout en zet voor circa 45-55 minuten in de oven. Haal de ovenschaal uit de oven en strooi er indien gewenst wat Parmezaanse kaas over en zet nog voor 10 minuten terug in de oven.
*Dit gerecht kun je makkelijk één dag van tevoren maken en op kamertemperatuur eten of 20 minuten in een voorverwarmde oven zetten en indien gewenst wat Parmezaanse kaas toevoegen.
Oven
Ovenschaal
Kaasschaaf
Koekenpan