Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Chocolademousse

Chocolademousse
Nagerecht 4 porties 20 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 225 gram pure chocolade
  • 3 eiwitten
  • 125 gram suiker
  • 250 gram slagroom

 

Bereidingswijze

1. Laat de chocolade in een kom boven een pan kokend water (au bain marie) smelten. Zet deze apart.

2. Klop ondertussen de eiwitten in een vetvrije kom met een vetvrije mixer helemaal stijf. Voeg de suiker na ongeveer een minuut mixen toe.

3. Klop de slagroom in een andere vetvrije kom stijf. Schep de stijfgeslagen slagroom en eiwit voorzichtig door de chocolade.

4. Verdeel de chocoladmousse over mooie glaasjes en zet minstens een uur in de koelkast om op te stijven.

Ingredienten

  1. Biologische Eieren Demeter (6 stuks)

    Biologische Eieren Demeter (6 stuks)

      3,89
  Laden…