Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Zalmhapjes

Tussendoor

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 100 gram gerookte zalm
  • 100 gram mascarpone
  • mayonaise
  • 1 rode ui
  • peterselie

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 150 graden.

2. Neem 2 eieren en kluts deze met wat kruiden naar wens. Gebruik bijvoorbeeld bieslook en peterselie.

3. Vet de muffinvorm in met wat (kokos)olie. Giet het ei mengsel in de vormpjes. Een bodempje van ongeveer een halve of 3/4 centimeter. Zet dit voor ongeveer 10 minuutjes in de oven. Houd het een beetje in de gaten. Het is klaar wanneer het ei helemaal gestold is. Laat de omeletjes een klein beetje afkoelen en haal ze uit de vorm.

4. Mocht je nog beslag over hebben, dan kun je dit nog een keer herhalen. Je kunt ongeveer 15 omeletjes eruit halen.

5. Doe wat zalm (MSC) op het eitje en daar boven op een theelepeltje geklopte mascarpone of mayonaise. Garneer met een klein stukje rode ui en peterselie.

Ingredienten

  Laden…