NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Maak de andijvie schoon, blancheer in kokend gezouten water en laat uitlekken.
2. Kook de eieren hard
3. Laat de andijvie daarna ongeveer 5 minuten stoven in de hete boter en kruiden met peper, zout en citroensap.
4. Schep het andijviemengsel over in een beboterde ovenschotel.
5. De vismootjes halfgaar pocheren, laten uitlekken en daarna bovenop de andijvie in de ovenschaal leggen.
6. Pel de eieren en snij deze middendoor. Leg ze langs de randen van de ovenschaal.
7. Nu maak je de tomatencoulis. Leg hiervoor de tomaten even in kokend heet water, haal ze eruit met een schuimspaan en verwijder het velletje. Halveer de tomaat, haal de pitjes eruit en plet ze met een vork.
8. Voeg het citroensap, de kruiden, het peper & zout toe aan de tomatenpuree die je zojuist gemaakt hebt en pureer het geheel met de staafmixer. Blijf de saus roeren terwijl je druppelsgewijs olie toevoegd. Doe dit tot er een gebonden saus ontstaat.
9. Voeg het blikje tomatenpuree ook toe aan de saus, roer het door en werk het af met gehakte basilicum
10. Giet de tomatencoulis in de ovenschaap en breng op smaak met de provencaalse kruiden, peper en zout.
11. Werk het geheel af met gespraste kaas en plaats voor 10 minuten in de oven of onder de gril.
Normale prijs: 4,99
Special Price 2,49
Schuimspaan
Staafmixer
Oven