Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Aardpeer met risotto en groenten

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten 

  • 75 gram ui
  • 250 gram risottorijst
  • 2 dl witte wijn
  • 1,1 dl kippenbouillon
  • 200 gram aardperen
  • 200 gram koolraap
  • 200 gram pastinaak
  • 1 eetlepel geraspte gember
  • 5 cl room
  • boter
  • olijfolie
  • peper & zout

 

Bereidingswijze

1. Schil de groenten en snij ze in reepjes van 3 - 4 mm dik. Bak ze in een koekenpan met wat boter.

2. Breng het groentemengsel op smaak met peper en zout.

3. Risotto: laat de fijngehakte ui glazig worden (niet kleuren).

4. Voeg de rijst toe en roer ongeveer 2 minuten. Voeg de witte wijn toe en laat verder koken tot de wijn verdampt is. Voeg dan de bouillon toe.

5. Zet een deksel op de pan en laat op zacht vuur in ca. 20 minuten gaar worden.

6. Voeg als laatste de room, de knapperig gebakken groenten en de in fijne stukjes gesneden gember toe en laat even warm worden.

 

Ingredienten

  Laden…