Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Aardpeer met risotto en groenten

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
35 minuten
Aantal porties:
4

 

75 g ui, 250 g risottorijst, 2 dl witte wijn, 1,1 dl kippenbouillon, 200 g aardperen, 200 g koolraap, 200 g pastinaak, 1 eetl. gember, 5 cl room, boter, olijfolie, peper & zout

Schil de groenten en snij ze in reepjes van 3 - 4 mm dik. Bak ze in boter, zoals men   aardappeltjes bakt. Kruid met peper en zout. Risotto: laat de fijngehakte ui glazig worden (niet kleuren). Voeg de rijst toe en roer ongeveer 2 minuten. Deglaceer met witte wijn en laat verder koken tot hij verdampt is. Voeg dan de bouillon toe. Zet een deksel op de pan en laat op zacht vuur in ca. 20 minuten gaar worden. Voeg de room, de knapperig gebakken groenten en de in fijne stukjes gesneden gember toe.

 

Ingredienten

  Laden…