Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Chinese kool stamppot

Ontbijt, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

1,5 kilo kruimige aardappelen, zout, ui, 1 teentje knoflook.

Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout gaar. Pel en snipper intussen de ui en de knoflook. Maak de Chinese kool schoon, snijd hem in dunne reepjes en laat de kool goed uitlekken. Schenk 1 deciliter heet water op de nasikruiden. Verhit de olie en bak de spekreepjes 3 minuten op hoog vuur knapperig uit. Voeg de ui en de knoflook toe en fruit ze op een halfhoog vuur 3 minuten mee. Schep de nasikruiden met het vocht erdoor en laat alles op een zacht vuur 3 minuten pruttelen. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Schep de Chinese kool en het nasikruidenmengsel erdoor en verwarm alles al omscheppend op een halfhoog vuur.

Ingredienten

  1. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

      1,65
  2. Biologische Uien Geel (Biotoon, 500 gram)
  3. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

    Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)

      1,25
  Laden…