NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Halveer de ui in de lengte, snijd de helften in smalle partjes, duw de laagjes los. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten, snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de paksoistelen in smalle stukjes, snijd het paksoiblad in 1-2 cm brede repen.
2. Snijd de tomaten in achten, snijd de parten in kleine stukjes.
3. Verwarm de oven voor op 225°C.
4. Vet een ovenschaal in.
5. Strooi wat zout en peper over de kabeljauwfilets en laat ze 10 minuten rusten. Verhit in een kleine wok de olie en roerbak hierin de ui glazig. Zet het vuur wat hoger, voeg de peper en paksoistelen toe en roerbak 2 minuten. Voet het paksoiblad en de tomaten toe en roerbak 2 minuten.
6. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en schep het in de ovenschaal.
7. Leg de visfilets naast elkaar op de groente.
8. Sprenkel het limoensap erover, verdeel de knoflookpuree erover, sprenkel 1-2 eetlepels olie erover en bestuif ze met de bloem.
9. Schuif de schotel 20 minuten in de voorverwarmde oven, zodat de vis gaar wordt en mooi bruin kleurt. Bedek de vis met tacochips en schuif de schotel nog 5 minuten terug in de oven.
Oven
Ovenschaal