Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gegratineerde savooiekool

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

750 gr. Savooiekool, 1 rode paprika, 200 gram champignons, 35 gram boter of margarine

1 teen knoflook, 1/4 liter melk, 100 gram kruidenroomkaas

De kool in repen snijden of schaven, blancheren en laten uitlekken. De paprika in blokjes snijden en met de champignons zachtjes bakken. De knoflook erboven uitknijpen. De champignons en paprika uit de pan scheppen en door de kool mengen. De bloem bij het bakvet roeren en even laten pruttelen. In gedeelten de warme melk toevoegen en de saus laten pruttelen. De kaas erin oplossen. De kool in een ovenschaal scheppen, de saus erover schenken en de schotel 10-15 min. in een zeer het oven schuiven.

Ingredienten

  1. Biologische Cottage Cheese (Öma, 200 gram)
  2. Biologische Groene Savooiekool (per stuk)
  3. Biologische Kastanjechampignon (250 gram)

    Biologische Kastanjechampignon (250 gram)

    Normale prijs:   2,35

    Special Price   1,95

  4. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

      1,65
  5. Biologische Paprika Rood (per stuk)

    Biologische Paprika Rood (per stuk, 150-250 gram)

    Normale prijs:   1,50

    Special Price   1,25

  6. Biologische Roomboter Demeter (Zuiver Zuivel, 250 gram)
  7. Biologische Volle melk Demeter (Zuiver Zuivel, 1 liter)
  Laden…