Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gegratineerde savooiekool

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 750 gr. Savooiekool
  • 1 rode paprika
  • 200 gram champignons
  • 35 gram boter of margarine
  • 1 teen knoflook
  • 1/4 liter melk
  • 100 gram kruidenroomkaas

 

Bereidingswijze

1. De kool in repen snijden of schaven, blancheren en laten uitlekken. De paprika in blokjes snijden en met de champignons zachtjes bakken. De knoflook erboven uitknijpen.

2. De champignons en paprika uit de pan scheppen en door de kool mengen.

3. De bloem bij het bakvet roeren en even laten pruttelen. In gedeelten de warme melk toevoegen en de saus laten pruttelen. De kaas erin oplossen.

4. De kool in een ovenschaal scheppen, de saus erover schenken en de schotel 10-15 min. in de oven laten staan (200 graden). 

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven

Ovenschaal

  Laden…