Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gevulde puntpaprika's met tonijn

Voorgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 20 minuten voorbereiden 25 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
25 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 2 puntpaprika's
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 2 tomaten
  • 2 tl gedroogde tijm
  • 2 blikjes tonijn 
  • peper en zout
  • peterselie

 

Bereidingswijze

1. Oven voorverwarmen op 200 graden

2. Paprika′s in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen, ui pellen en snipperen, tomaten fijnsnijden.

3. Helft van de olie in koekenpan verhitten, ui fruiten, knoflook erboven uitpersen en meefruiten

4. Met de tomaten met tonijn en tijm en pittig op smaak brengen met peper en zout

5. Paprika′s vullen met tonijnmengsel en met de rest van de olijfolie besprenkelen

6. Leg de paprika′s in de ovenschaal en zet ze voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.

7. Peterselie fijnsnijden en dit over de paprika's verdelen.

Ingredienten

Extra benodigdheden

Oven 

Ovenschaal

  Laden…