Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gevulde puntpaprika's met tonijn

Voorgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 20 minuten voorbereiden 25 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
25 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

2 puntpaprika's, 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 el olijfolie, 2 tomaten, 2 tl gedroogde tijm, 2 blikjes tonijn Slipjack, peper en zout, peterselie

Oven voorverwarmen op 200 graden, paprika′s in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen, ui pellen en snipperen, tomaten fijnsnijden.

Helft van de olie in koekenpan verhitten * ui fruiten, knoflook erboven uitpersen en meefruiten * tomaten mengen met tonijn en tijm en pittig op smaak brengen met peper en zout * paprika′s vullen met tonijnmengsel en met rest olijfolie besprenkelen * paprika′s in ovenschaal zetten en 15 minuten bakken * peterselie fijnsnijden en paprika′s mee bestrooien.

Ingredienten

  Laden…