Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gevulde puntpaprika's met tonijn

Voorgerecht, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 20 minuten voorbereiden 25 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
25 minuten
Totale tijd:
45 minuten
Aantal porties:
4

2 puntpaprika's, 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 el olijfolie, 2 tomaten, 2 tl gedroogde tijm, 2 blikjes tonijn Slipjack, peper en zout, peterselie

Oven voorverwarmen op 200 graden, paprika′s in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen, ui pellen en snipperen, tomaten fijnsnijden.

Helft van de olie in koekenpan verhitten * ui fruiten, knoflook erboven uitpersen en meefruiten * tomaten mengen met tonijn en tijm en pittig op smaak brengen met peper en zout * paprika′s vullen met tonijnmengsel en met rest olijfolie besprenkelen * paprika′s in ovenschaal zetten en 15 minuten bakken * peterselie fijnsnijden en paprika′s mee bestrooien.

Ingredienten

  1. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  2. Biologische Krulpeterselie (Greenfresh, 15 gram)

    Biologische Krulpeterselie (bosje)

      1,80
  3. Biologische Puntpaprika (2 stuks)

    Biologische Puntpaprika (2 stuks)

    Normale prijs:   3,08

    Special Price   2,63

  4. Biologische Tijm (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  5. Biologische Tomaten (500 gram)

    Biologische Tomaten (500 gram)

      2,79
  6. Biologische Uien Geel (Biotoon, 500 gram)
  7. Biologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    XBiologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,72

    Uit voorraad

  8. Tonijn Naturel (Phare d'Eckmuhl, 160 gram)
  9. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)
  Laden…