NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Leg de gewassen preistukken naast elkaar in een hapjespan. Verdeel de helft van de boter erover en stoof de prei gaar in 15 minuten op laag vuur (afgedekt). Tussentijds eenmaal omdraaien.
2. Room, zout en peper toevoegen en prei nog 5 minuten zachtjes door laten koken.
3. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
4. Kook de venkelparten in ruim water met zout in 6-8 minuten beetgaar, in vergiet laten uitlekken.
5. Prei met schuimspaan uit de hapjespan nemen en rangschik ze samen met de venkel in een ovenschaal. Schenk de room uit de pan erover. Geitenkaas grof erboven verkruimelen.
6. Ovenschaal in het midden van de oven plaatsen en bovenkant in 25 minuten goudbruin laten kleuren.
7. Intussen krieltjes halveren en in 10 minuten gaarkoken. Venkelgroen fijn knippen. Krieltjes afgieten en omschudden met zout, peter, 2 eetlepels boter en venkelgroen. Serveer de krieltjes bij de ovenschotel.
Normale prijs: 2,98
Special Price 1,99
Oven
Ovenschaal