NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Voor de dressing:
Bereidingswijze
1. Kook de bietjes (eventuele chioggia en rode biet apart van elkaar om verkleuring te voorkomen) 45 minuten. Koel de bietjes af in koud water en schil ze
2. Snijd de schil van de sinaasappels. Breng dan een mesje lang de vliesjes zodat de partjes loskomen en snijd deze in stukjes. Zet apart in een bakje.
3. Schil de ui in flinterdunne ringen.
4. Voor de dressing kan je nu de gember schillen en raspen.
5. Voeg de rest van de ingrediënten voor de dressing toe en meng goed door elkaar.
6. Snij de bieten in dunne plakjes. Gebruik hier een mandoline of kaasschaaf voor.
7. Verdeel de rucola over de borden. Leg vervolgens de plakken biet op de rucola. Verdeel de ui en sinaasappel over de bietjes. Sprenkel de dressing erover en nog wat verse zwarte peper. Strooi tot slot de geroosterde gehakte hazelnoten over de carpaccio en dien op.
Normale prijs: 1,79
Special Price 1,49