Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gebakken bloemkool met kokos

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties
Aantal porties:
4

1 bloemkool

2 uien

1 eetl kerriepoeder

2 theel gedroogde provencaalse kruiden

1 laurier blad

4 cm. verse gember, in stukjes

1 theel kaneel

100 g gemalen kokos

olie

peper - zout

1dl water

Maak de bloemkool schoon, verdeel hem in roosjes, was deze en laat ze uitlekken. Maak de uien schoon en snipper deze. Verhit in een pan wat olie en fruit hierin eventjes de uien. Voeg de bloemkool toe en bak deze 10 minuten zachtjes mee. Roer er dan de kerriepoeder, Italiaanse kruiden, kaneel, gember, wat peper en zout erdoor. Giet dan het water erbij en voeg het laurierblad toe. Laat dit 15 minuten zachtjes smoren. Roer er dan de kokos door. Lekker met aardappelpuree en een balletje gehakt.

 

Ingredienten

  1. Biologische Kokosrasp (Horizon, 125 gram)

    ** Kokosrasp (Horizon, 125 gram)

      1,55
  2. Biologische Bloemkool (per stuk)

    Biologische Bloemkool (per stuk)

      3,49
  3. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   0,99

  4. Biologische Uien Geel (Biotoon, 1 kilo)

    Biologische Uien Geel (Biotoon, 1 kilo)

    Normale prijs:   1,99

    Special Price   1,70

  5. Biologische Provencaalse kruiden (Het Blauwe Huis, 20 gram)
  6. Biologische Kaneelpoeder (Het Blauwe Huis, 30 gram)
  7. Biologische Zonnebloemolie (De Nieuwe Band, 500 ml)
  8. Biologisch Laurierblad (Het Blauwe Huis, 5 gram)
  9. Biologische Kerrie (Het Blauwe Huis, 25 gram)
  10. Biologische Peper Vier Seizoenen Hele Korrel (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    XBiologische Peper Vier Seizoenen Hele Korrel (Het Blauwe Huis, 20 gram) OP=OP

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,66

    Uit voorraad

  11. Biologisch Zeezout (De Nieuwe Band, 1000 gram)
  Laden…