NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°C
2. Leg de pompoen in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, peper en zout en gaar het 30 min. in de oven.
3. Borstel de champignons schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier. Verwijder indien nodig de onderkant van de steeltjes. Snijd in kwarten.
4. Verhit 2 el olie in een koekenpan en smoor hierin de ui in 10 min. zacht. Blus af met 2 el balsamicoazijn en breng op smaak met zout en suiker .Voeg de champignons en de blaadjes tijm toe en laat nog een paar min. meebakken.
5. Leg 8 vellen bladerdeeg op een bakplaat. Leg in het midden pompoen-champignonmengsel, verkruimel boven elk vel wat feta. Neem voor het pakketje de twee schuin tegenover elkaar liggende punten, breng ze naar elkaar en knijp stevig aan. Doe dit ook met de andere twee punten. Zet ze 15 min. in de oven, of totdat ze goudbruin zijn.
Serveertips: snijd de pakketjes diagonaal open en serveer op een frisse groene salade.
Oven