NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Bereid spinazie voor volgens eigen wijze. Tip snij de spinazie iets minder grof.
2. Doe de spinazie in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht uit de spinazie. Maak de spinazie op smaak met peper, zout, nootmuskaat en meng er de geraspte kaas en het paneermeel door.
3. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg er 4 plakjes bladerdeeg op. Verdeel de helft van de spinazie over het bladerdeeg. Leg er de eieren op. Verdeel nu de rest van de spinazie over de eieren. Zorg dat de eieren "verpakt" zijn. Bestrijk de randen van het bladerdeeg met water. Leg de overige plakjes erop en druk ze goed aan met een vork.
4. Bak de spinazie-bollen plm. 20 - 25 minuten in het midden van de oven tot ze mooi bruin zien.
Serveertips
Snij de bollen door voor het opdienen. Lekker met tomatensalade.
Oven
Taartblik