NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 125 °C.
2. Breng de melk samen met de slagroom aan de kook en voeg het vanillestokje toe. Zet het vuur 5 minuten op een lage temperatuur en verwijder het vanillestokje.
3. Klop de eidooiers met de suiker in een kom zodat het een crème wordt.
4. Schenk vervolgens de slagroom en melk erbij. Verdeel de custard over het een aantal schaaltjes. Zet de kommetjes in de oven en laat de crème in circa 45 minuten gaar worden. Zet de schaaltjes daarna voor circa 2 tot 3 uur in de koelkast om verder af te koelen.
5. Haal de schaaltjes uit de koelkast en bestrooi de toetjes met een laagje basterdsuiker. Bedek de vulling goed met de suiker zodat deze niet kan aanbranden. Zet de schaaltjes voor een korte periode in de oven, vlak onder het grill element. Laat ze maximaal 2 minuten staan tot de suiker een bruine kleur heeft.
Oven
Ovenbestendige schaaltjes