Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Tahinkoekjes (high tea)

Tahinkoekjes (high tea)
Tussendoor 10 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
30 minuten

Ingrediënten

  • 175 gram speltmeel
  • 100 gram tahin
  • 50 ml agavesiroop
  • 50 gram oerzoet
  • 1 ei
  • 1/2 tl zout
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el kokosolie

Bereidingswijze

1. Meng de speltmeel, oerzoet of suiker, zout en bakpoeder goed door elkaar. 

2. Doe de tahin, agavesiroop, het geklutste ei en kokosolie in een kommetje en roer goed door.

3. Giet het mengsel vervolgens over de droge ingrediënten en roer heel goed door elkaar. Als het deeg te droog is kun je wat sojamelk of water toevoegen. 

4. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm kleine balletjes van het deeg en druk een beetje plat. 

5. Bak de koekjes 20 minuten en laat vervolgens afkoelen.

Ingredienten

  1. Biologische Eieren Demeter (6 stuks)

    Biologische Eieren Demeter (6 stuks)

      3,89
  2. Biologische Tahin (Horizon, 350 gram)

    Biologische Tahin (Horizon, 350 gram)

      4,89

Extra benodigdheden

Oven

Bakplaat

  Laden…