NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Voor de bodem:
Vulling:
Topping:
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Bekleed de bakvorm met bakpapier en vet de randen in met wat gesmolten boter.
3. We gaan beginnen met de bodem. Doe hiervoor alle ingrediënten in de keukenmachine en mix alles goed door elkaar. Stort het beslag in de bakvorm en stamp goed vast met de onderkant van een lepel. Maak aan de zijkanten een randje, zodat de vulling er straks in kan. Zet voor circa 15 minuten in de oven. Als de bodem snel donker wordt, kun je er een bakpapiertje overheen leggen. Laat de bodem vervolgens helemaal afkoelen.
4. Nu gaan we de vulling maken! Meng hiervoor alle ingrediënten met een staaf mixer tot een gladde massa. Verdeel over de bodem en strijk glad. Zet nu voor minimaal 2 uur in de koelkast.
5. Top vervolgens met de aardbeien, blauwe bessen en eventueel wat kwark. Happy Kingsday!
Oven
Taartvorm