Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Simpele waldorfsalade met bleekselderij en appel

Simpele waldorfsalade met bleekselderij en appel
Hoofdgerecht, Bijgerecht, Vegetarisch 4 porties 10 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
20 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 1 zure appel
  • 3 stengels bleekselderij
  • handje walnoten
  • 1-2 eetlepels mayonaise
  • citroensap
  • klein handje gewelde rozijnen

 

Bereidingswijze

1. Verwijder de stronk van de bleekselderij en snijd de stengel in kleine stukjes.

2. Doe de sla in een kom en voeg de bleekselderij toe. 

3. Mix de ingrediënten voor de dressing door elkaar tot een egale saus.

4. Snijd de appel in blokjes en besprenkel met wat citroensap en meng door de salade.

5. Strooi als laatste de geroosterde walnoten over de salade en besprenkel met de dressing. Breng op smaak met wat peper en zout. Eet smakelijk!

*Zo maak je geroosterde walnoten: zet een droge koekenpan op matig vuur en rooster de stukjes walnoot. Schud steeds goed door elkaar, zodat de stukjes walnoot niet aanbranden.

Ingredienten

  1. Biologische Bleekselderij, per stuk

    Biologische Bleekselderij (per stuk uit Spanje)

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   2,49

  2. Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)

    Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)

    Normale prijs:   3,59

    Special Price   2,49

  Laden…