Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Sinaasappelsalade

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 2 porties
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 4 (bloed)sinaasappels  
  • 3 eetl honing
  • 2-3 dunne plakjes verse gember
  • 1 borrelglas sinaasappel-likeur
  • scheutje citroensap
  • wat blaadjes munt

 

Bereidingswijze

1. Schil de sinaasappels dik zodat al het wit er af is en snijd ze in dunne plakjes. Vang tijdens het schillen en snijden zo veel mogelijk sap op.
 
2. Doe het fruit met het sap en de rest van de ingrediënten in een goed afsluitbare schaal en laat gedurende een paar uur in de koelkast marineren.
 
3. Verwijder de plakjes gemberwortel, verdeel het fruit over 4 schaaltjes en schep er wat van de saus over.
 
4. Eet het zo of serveer met een mascarpone-slagroommengsel of een bol ijs. Dit nagerecht kan makkelijk een dag van te voren gemaakt worden.

 

Ingredienten

  1. Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)
  2. Biologische Gember (100 gram uit Peru)

    Biologische Gember (100 gram uit Peru)

      1,99
  3. Biologische Hand Sinaasappel Navelina (1 kilo uit Spanje)

    Biologische Hand Sinaasappel Navelina (1 kilo uit Spanje)

    Normale prijs:   3,99

    Special Price   3,49

  Laden…