Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Couscous salade met schorseneren en avocado

Couscous salade met schorseneren en avocado
Voorgerecht 2 porties 15 minuten voorbereiden 10 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
10 minuten
Totale tijd:
25 minuten
Aantal porties:
2
Ingrediënten
  • 200 gram schorseneren
  • 100 gram couscous
  • 1 tl zout
  • 1 tl uienpoeder
  • 1/2 tl komijnpoeder
  • cherry tomaatjes, in kwarten
  • 1/2 avocado in blokjes
  • 2 flinke handen sla
  • boter / olie, om in te bakken
avocado-roomsaus
  • 2 el roomkaas
  • 1/2 avocado
  • 1 el citroensap
  • peper en zout
 
Bereidingswijze
 
1. Doe de couscous in een pan met een passende deksel en voeg hier het zout, de uienpoeder en wat komijnpoeder aan toe. Roer met een vork goed door elkaar en voeg ca. 180 ml kokend water toe. Doe de deksel op de pan en laat voor ca. 10 minuten stomen. Roer vervolgens weer goed door met een vork.
 
2. Maak de schorseneren schoon, schil ze en snijd in stukken. Zet een pan water op en breng de schorseneren in ca. 10 minuten gaar, giet af en zet apart.
 
3. Maak ondertussen de avocado-roomsaus. Besprenkel de halve avocado met citroensap, meng de roomkaas erdoor tot een glad mengsel ontstaat en breng op smaak met wat peper en zout.
 
4. Verhit wat boter / olie in de koekenpan en roerbak hierin de tomaten, voeg de schorseneren en ook de couscous toe. Schep de avocado-roomsaus erover, roer door elkaar en bak het geheel kort even op. Voeg nu ook de blokjes avocado toe. Je kunt de sla er doorheen mengen of apart serveren. Eet smakelijk!
 
 

Ingredienten

  1. Biologische Avocado Hass (per 2 stuks uit Peru)
  2. Biologische Wilde Tomaatjes (200 gram uit Italië)

    Biologische Cherry Snack Mix (400 gram uit Italië)

    Normale prijs:   4,91

    Special Price   3,99

  3. Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)

    Biologische Citroen (500 gram uit Spanje)

    Normale prijs:   3,59

    Special Price   2,75

  Laden…