Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Citroencake (high tea)

Citroencake (high tea)
Tussendoor

    150 g bruine suiker
    150 g boter
    3 eieren
    150 g bloem
    1 citroen
    1 zakje Bakpoeder
    75g blokjes gekonfijte citroenschil
    50g glazuursuiker


Verwarm de oven voor op 160 ° C
Scheid het eiwit van het eigeel.
Klop de dooiers met de suiker tot het mengsel luchtig en licht is. Voeg gesmolten boter, schil van 1/2 citroen en sap van 1 citroen toe. Zet 2 EL sap opzij.

Meng de bloem met het bakpoeder en vouw  in het eimengsel. Voeg de blokjes gekonfijte citroen toe. Klop de eiwitten stijf. Meng met een spatel met het ei/bloem mengsel.
Doe het in een cake vorm en bak ongeveer 40 minuten.
Meng de poedersuiker met 2 el. Citroensap. Besprenkel het op de warme cake.

Ingredienten

  Laden…