Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Noedels met paksoi, knoflook garnalen en kokossaus

Noedels met paksoi, knoflook garnalen en kokossaus
Hoofdgerecht 2 porties 20 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 150 gram noedels
  • 100 ml kokosmelk
  • 200 gram spinazie
  • 1 paksoi, grof gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • olie, om in te bakken
  • peper en zout
  • optioneel: sesamzaadjes en voor wat extra pit wat chili vlokken.

 

 Voor de knoflook garnalen:

  • 200 gram garnalen
  • 1/2 rode ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 el citroensap
  • olie, om in te bakken
  • flinke snuf zout

 

Bereidingswijze
 
1. Verhit wat olie in de pan. Bak de knoflook en ui glazig. Voeg de paksoi en spinazie in delen toe. Voeg de kokosmelk toe en laat even pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en blijf ondertussen roeren.
 
2. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 
3. Maak ondertussen ook de knoflook garnalen. Verhit hiervoor wat olie in de pan en bak hierin de rode ui, gember, knoflook en het citroensap. Voeg de garnalen toe en breng op smaak met wat zout.
 
4. Bak kort totdat de garnalen gaar zijn. Serveer de noedels met de groente en garnalen. Eet smakelijk!
 
 

Ingredienten

  Laden…