optioneel: sesamzaadjes en voor wat extra pit wat chili vlokken.
Voor de knoflook garnalen:
200 gram garnalen
1/2 rode ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 el citroensap
olie, om in te bakken
flinke snuf zout
Bereidingswijze
1. Verhit wat olie in de pan. Bak de knoflook en ui glazig. Voeg de paksoi en spinazie in delen toe. Voeg de kokosmelk toe en laat even pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en blijf ondertussen roeren.
2. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Maak ondertussen ook de knoflook garnalen. Verhit hiervoor wat olie in de pan en bak hierin de rode ui, gember, knoflook en het citroensap. Voeg de garnalen toe en breng op smaak met wat zout.
4. Bak kort totdat de garnalen gaar zijn. Serveer de noedels met de groente en garnalen. Eet smakelijk!