Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Noedels met paksoi, knoflook garnalen en kokossaus

Noedels met paksoi, knoflook garnalen en kokossaus
Hoofdgerecht 2 porties 20 minuten voorbereiden 20 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
20 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Totale tijd:
40 minuten
Aantal porties:
2

Tijd voor weer een nieuw recept. Dit keer een heerlijk recept met smaakvolle knoflook garnalen, paksoi en een romige kokossaus. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Ingredienten

150 gram noedels

100 ml kokosmelk

200 gram spinazie

1 paksoi, grof gesneden

2 teentjes knoflook, fijngesneden

1 ui, fijngesneden

olie, om in te bakken

peper en zout

optioneel: sesamzaadjes en voor wat extra pit wat chili vlokken.

 

Voor de knoflook garnalen:
 
200 gram garnalen
1/2 rode ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 el citroensap
olie, om in te bakken
flinke snuf zout
optioneel: klein stukje gember, fijngesneden (1 cm)

 

Bereiding
Verhit wat olie in de pan. Bak de knoflook en ui glazig. Voeg de paksoi en spinazie in delen toe. Voeg de kokosmelk toe en laat even pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en blijf ondertussen roeren. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen ook de knoflook garnalen. Verhit hiervoor wat olie in de pan en bak hierin de rode ui, gember, knoflook en het citroensap. Voeg de garnalen toe en breng op smaak met wat zout. Bak kort totdat de garnalen gaar zijn. Serveer de noedels met de groente en garnalen. Eet smakelijk!
 
Houd je van pittig? Voeg dan een rode peper toe aan het recept.

Ingredienten

  Laden…