Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Paddestoelen pasta

Hoofdgerecht 4 porties
Aantal porties:
4

Ingredienten

  • 25 gram gedroogde paddenstoelen
  • 2-4 tenen knoflook
  • 1/4 tl chilipoeder
  • 300 gram paddestoelenmix
  • 6 takjes verse tijm
  • 320 gram pasta
  • 1 citroen
  • 1/2 bosje bladpeterselie
  • 150 gram cottage cheese
  1. Doe de gedroogde paddenstoelen in een mok met kokend water zodat ze net onder staan.
  2. Doe 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan en knijp met een knoflookpers de knoflook uit boven de pan. Voeg vervolgens de chilivlokken toe en de in stukjes gescheurde champignons. Rits de blaadjes van de takjes tijm, doe die samen met de gewelde paddenstoelen inclusief het water in de pan. Hussel goed door elkaar en laat een paar minuten bakken.
  3. Doe de pasta in een grote pan met kokend water en een flinke snuf zout. Kook de pasta vervolgens de verpakking.
  4. Giet de pasta af en doe het bij de paddenstoelen. Schep de hüttenkäse door de pasta en rasp de schil van de citroen erdoor. Maak het gerecht af met fijn gesneden peterselie.

Ingredienten

  Laden…